08 ianuarie

Tarife de acces turiști,autovehicule și ambarcațiuni în Delta Dunării

Tarifele conform Ordinului nr. 610/2009  pentru permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de:

Permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de:
• 5 lei/persoană/zi;
• 15 lei/persoană/săptămână,
• 30 lei/persoană/an,
• gratuit pentru pensionary

Permisul de acces pentru autovehicule este de:
• 10 lei/autovehicul/zi;
• 100 lei autovehicul/an;

Permisul de acces pentru ambarcaţiuni este de :
• 100 lei/ambarcaţiune/an,
• 20 lei/ambarcaţiune/sejur.

Contravaloarea permiselor de acces mai poate fi achitată atât prin mandat poştal, cât şi prin virament bancar, în contul instituţiei noastre nr. RO96TREZ64120E365000XXXX - "Disponibil din venituri proprii", deschis la Trezoreria Municipiului Tulcea, beneficiar: Administraţiei Rezervaţiei Biosferei
"Delta Dunării“ (A.R.B.D.D.) Tulcea, Cod fiscal: 3722040, specificând la explicaţii:
• tarif acces pentru persoane.
• tarif acces pentru autovehicule,
• tarif acces pentru ambarcaţiuni.

             Ridicarea permiselor urmând a se face ulterior de la sediul ARBDD. Pe durata vizitei în perimetrul RBDD turistul trebuie să prezinte permisul de acces și dovada plăţii către organele de control. Accesul cu nave şi ambarcaţiuni în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se face respectând Hotărârea Guvernului Nr. 538 din 08 iulie 2015 pentru aprobarea Regulilor privind accesul şi circulaţia navelor şi ambarcaţiunilor pe canalele şi lacurile interioare din perimetrul RBDD, emis de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, în baza permisului de acces pentru nave şi ambarcaţiuni.
            Obţinerea permisului este condiţionată de plata unui tarif: 100,00 lei/ambarcaţiune/an, respectiv
20,00 lei/ambarcaţiune/sejur care se poate face numerar la casieria Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării de Luni - Joi: 08.00 - 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00, cu numerar/card bancar la automatele de permise instalate la sediul ARBDD şi la recepţia Hotelului Delta***, str. Isaccei nr.2, Tulcea (program non-stop) sau prin aplicaţia de plăţi online de pe pagina de internet a instituţiei.



           Accesul cu autovehicule în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se face în baza unui permis de acces pentru autovehicule, ce este condiţionat de plata unui tarif în valoare de 100,00 lei/autovehicul/an, respectiv 10,00 lei/autovehicul/zi.
           Permisul se obţine de la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, de Luni - Joi: 08.00 - 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00, de la automatele de permise instalate la sediul ARBDD şi la recepţia Hotelului Delta***, str. Isaccei nr. 2, Tulcea (program non-stop) sau prin aplicaţia de plăţi online de pe pagina de internet a instituţiei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu