03 octombrie

Sa facem cunostinta

Sunt un tulcean ce isi iubeste zona in care s-a nascut si copilarit , tocmai de aceea as dori sa prezint cat mai multe aspecte, povestioare si despre lucrurile frumoase din Delta Dunarii si imprejurimile sale.



Avand in vedere ca internetul este cea mai de actualitate metoda de informare si-n acelasi timp de comunicare, blogul ar fi cea mai indicata modalitate de transpunere. Dar ce este blogul ?
Blogurile ofera informatii, comentarii, opinii despre un subiect predilect, iar continutul poate fi în format text, audio, video. Dar de unde au aparut blogurile ?
Termenul weblog a fost inventat de Jorn Barger pe 17 decembrie 1997, iar forma prescurtata a aparut atunci cand Peter Merholz, in aprilie 1999, a spart cuvantul intr-o propozitie (“we blog”) în sidebar-ul blogului sau, Peterme.com. In timp, numarul blogurilor a crescut, la fiecare 5 luni ajungând sa se dubleze. In noiembrie 2006, Tehnocrati – un motor de cautare pentru bloguri – a ajuns sa înregistreze aproximativ 60 de milioane de bloguri.

dindeltadunarii.blogspot.ro  va publica articole despre tot ce inseamna Delta Dunarii , oamenii , comunitatile , fauna si flora , obiectivele turistice ce nu trebuiesc ratate , traditiile si obiceiurile locale , informatii pentru pasionatii de pescuit , vanatoare sau birdwatching , informatii utile despre transport si unitati de cazare si multe altele. Deasemenea cititorii sunt invitati sa adauge informatii suplimentare sau sa propuna anumite subiecte a fi discutate, ori daca au comentarii sau intrebari o pot face foarte usor, iar raspunsurile vor aparea in cel mai scurt timp posibil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu